flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Богославця Р.І.

21 травня 2020, 16:32

Оголошення
про виклик відповідача

 

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, у відповідності до вимог ч. 11 ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідача Богославця Романа Івановича, 06 березня 1986 року народження, останнє відоме зареєстроване місце проживання - вул.Січових Стрільців, 43 селище Солотвин Богородчанського району Івано-Франківської області, у цивільній справі № 338/179/20 за позовом Богославець Уляни Михайлівни до Богославця Романа Івановича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, - служба у справах дітей Богородчанської РДА, орган опіки та піклування Богородчанської РДА, про позбавлення батьківських прав.
Розгляд справи відбудеться 10 червня 2020 року о 10 год 00 хв в залі судових засідань № 4 в приміщенні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани вул. Шевченка, 68 Богородчанського району Івано-Франківської області.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені ст. 223 ЦПК України. У разі неявки в судове засідання відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини неявки.

Суддя Богородчанського
районного суду                                                 Л.Я. Рибка