flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Іванюк Н.І.

25 червня 2019, 16:49

Оголошення
про виклик відповідачів

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України викликає до суду відповідача Іванюк Наталію Іванівну, 02 березня 1992 року народження, місце проживання чи перебування якої с. Похівка вул. Коцюбинського,4, Богородчанського району Івано-Франківської області, зареєстрованої за адресою с. Підгір'я вул. Височана,27, Богородчанського району Івано-Франківської області, та відповідача Іванюка Івана Івановича, 20 липня 1964 року народження, місце проживання чи перебування якого с. Похівка вул. Коцюбинського,4, Богородчанського району Івано-Франківської області, у цивільній справі №338/814/18 за позовом кредитної спілки «Станіславська» до Іванюк Наталії Іванівни, Іванюка Івана Івановича про стягнення боргу за кредитним договором.
Судове засідання відбудеться 08 липня 2019 року об 11 год. 30 хв. в залі судових засідань № 9 в приміщенні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: смт. Богородчани вул. Шевченка, 68, Богородчанського району Івано-Франківської області.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідачі вважаються повідомленими про дату, час і місце судового розгляду справи по суті.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені ст.223 Цивільного процесуального кодексу України.
У разі неявки в судове засідання особи, яка викликається, така особа зобов’язана повідомити суд про причини неявки.


Суддя Богородчанського
районного суду І.В. Круль