flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Васютина М.В.

18 червня 2019, 10:30

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

 

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідача Васютина Миколу Володимировича, 09.10.1981 року народження, остання відома адреса проживання: с.Манява, вул.Черемшини,2, Богородчанського району Івано-Франківської області у цивільній справі №338/570/19 за позовом Гуцуляк Ольги Василівни, Васютин Аліни Миколаївни, Васютин Ірини Миколаївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача орган опіки та піклування Богородчанської районної державної адміністрації, до Васютина Миколи Володимировича про позбавлення батьківських прав.

Судове засідання відбудеться 27 червня 2019 року о 10 год. 30 хв. в залі судового засідання № 15 Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани вул. Шевченка, 68 Богородчанського району Івано-Франківської області.

З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи по суті.

 

 

 

 

 

 

 

Суддя Богородчанського

районного суду                                                                                О.А.Шишко