flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Гоцанюк Л.С.

18 червня 2019, 09:49

Оголошення
про виклик відповідача

 

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, у відповідності до вимог ч. 11 ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідачку Гоцанюк Любов Степанівну, 30 травня 1979 року народження, останнє відоме зареєстроване місце проживання - вул.Набережна, 9, селище Солотвин Богородчанського району Івано-Франківської області, у цивільній справі № 338/553/19 за позовом керівника Надвірнянської місцевої прокуратури Івано-Франківської області в інтересах держави в особі управління соціального захисту населення Богородчанської районної державної адміністрації Івано-Франківської області до Гоцанюк Любові Степанівни про стягнення безпідставно виплаченої державної соціальної допомоги
Розгляд справи відбудеться 2 липня 2019 року о 09 год. 00 хв. в залі судових засідань № 4 в приміщенні Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани вул. Шевченка, 68 Богородчанського району Івано-Франківської області.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідачка вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені ст. 223 ЦПК України. У разі неявки в судове засідання відповідачка зобов’язана повідомити суд про причини неявки.


Суддя Богородчанського
районного суду Л.Я. Рибка