flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ»

09 квітня 2024, 15:36

Оголошення
про виклик відповідача


Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, відповідно до ч. 11ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідача ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», юридична та поштова адреса вул. Смаль-стоцького №1 кв. 28 м. Львів 79018, у цивільній справі №338/429/24 за позовом Закладної Олександри Григорівни до ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ «КРЕДИТ-КАПІТАЛ», треті особи, які не заявляють самостійних вимог, щодо предмету спору на стороні відповідача: приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Даним Оксана Федорівна, Богородчанський відділ ДВС в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції про визнання виконавчого напису нотаріуса, таким що не підлягає виконанню.
Судове засідання відбудеться 29 квітня 2024 року o 10 год 00 хв в залі судового засідання № 4 Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани, вул. Шевченка, 68 Івано-Франківський район Івано-Франківська область.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені ст. 223 ЦПК України. У разі неявки в судове засідання відповідач зобов’язаний повідомити суд про причини нявки.


Суддя Богородчанського
районного суду В. В. Решетов