flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Трінчук В.В., Юрчишин Х.В.

24 вересня 2021, 10:12

Оголошення
про виклик відповідачів


Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, у відповідності до ч.11 ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідачів: Трінчука Василя Васильовича, останнє відоме місце проживання: с.Старі Богородчани, вул.Грушевського, Богородчанського району Івано-Франківської області, Юрчишин Христину Василівну, 19.10.1984 року народження останнє відоме місце проживання: с.Старі Богородчани, вул.Грушевського, 39 Богородчанського району Івано-Франківської області, у цивільній справі №338/1048/20 за позовом Лапко Марії Василівни до Трінчук Галини Василівни, Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади в особі Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, Головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області, Трінчук Любові Іванівни, Трінчука Василя Васильовича, Юрчишин Христини Василівни про визнання незаконними рішень і свідоцтв про право власності та визнання права власності на спадкове майно.
Судове засідання відбудеться 04 жовтня 2021 року o 10 год 15 хв в залі судового засідання № 15 Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани, вул. Шевченка, 68, Івано-Франківського району Івано-Франківської області.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідачі вважаються повідомленими про дату, час і місце розгляду справи по суті.

 


Суддя Богородчанського
районного суду О.А.Шишко