flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Остапенка Є.М.

01 вересня 2021, 13:53

Оголошення
про виклик третьої особи

Богородчанський районний суд Івано-Франківської області викликає до суду третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на стороні відповідача - приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Остапенка Євгена Михайловича (01001, м. Київ, вул. Мала Житомирська, буд. 6/5), у цивільній справі № 338/873/21 за позовом Петришина Миколи Миколайовича до товариства з обмеженою відповідальністю «Фінпром Маркет», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача - приватний нотаріус Київського міського нотаріального округу Остапенко Євген Михайлович, Богородчанський районний відділ державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Івано-Франківськ) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.
Підготовче засідання відбудеться 22 вересня 2021 року о 15 год 30 хв в залі судових засідань № 9 Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: смт Богородчани вул. Шевченка, 68, Івано-Франківський район Івано-Франківська область.
З опублікуванням оголошення про виклик третя особа вважається повідомленою про дату, час і місце підготовчого засідання.
Наслідки неявки в судове засідання особи, яка викликається, передбачені ст. 223 Цивільного процесуального кодексу України.

Суддя Богородчанського
районного суду І.В. Круль