flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Поповича Я.С.

21 жовтня 2020, 16:16

О Г О Л О Ш Е Н Н Я


Богородчанський районний суд Івано-Франківської області, відповідно до ч.11 ст. 128 ЦПК України, викликає до суду відповідача Поповича Ярослава Стефановича, 22 вересня 1983 року народження, останнє відоме місце проживання: вул.Леонтовича,5 м.Івано-Франківськ у цивільній справі №338/836/20 за позовом виконуючого обов'язки керівника Надвірнянської місцевої прокуратури Івано-Франківської області Гриновецького І.Б. в інтересах держави в особі Богородчанської районної державної адміністрації Івано-Франківської області до Поповича Ярослава Стефановича про стягнення заборгованості зі сплати орендної плати за землю, розірвання договору оренди землі та зобов'язання повернути земельну ділянку.
Судове засідання відбудеться 29 жовтня 2020 року о 16 год 00 хв в залі судового засідання № 15 Богородчанського районного суду Івано-Франківської області за адресою: селище Богородчани, вул. Шевченка, 68, Богородчанського району Івано-Франківської області.
З опублікуванням оголошення про виклик відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце проведення судового засідання.

 


Суддя Богородчанського
районного суду О.А.Шишко